PILART a luat viață în urma a peste 20 de ani de sport, muncă și studiu al anatomiei corpului uman. Drumul a început cu 12 ani de gimnastică artistică, unde limitele corpului sunt duse la extrem și unde am învațat că orice durere poate fi depașită. 

 

Am continuat apoi cu sportul de performanță, devenind multiplă campioană națională la atletism și am reușit sa îmi îndeplinesc un vis din copilărie, să reprezint România la competiții internaționale.

  

În paralel, dorința mea a fost mereu sa ajut alte persoane să se simtă mai bine, atât fizic cât și mental, iar urmând Facultatea de Kinetoterapie și Motricitate Specială, completată ulterior de Master-ul de Nutriție și Remodelare Corporală, m-am întâlnit cu Pilates-ul și Kinetoprofilaxia Obstetricală. În cadrul acestor cursuri, m-am îndrăgostit iremediabil de ușurința de practicare, armonia și fluiditatea programului de Pilates, precum și de efectele resimțite imediat după finalizarea acestuia, atât la nivel fizic cât și psihologic.

Lucrând cu femei însărcinate la Maternitatea Giulești, am realizat de câtă atenție pozitivă au nevoie, suport moral și nu numai. Practicarea unei forme de sport în sarcină este esențială, profilactică, benefică atât pentru mamă cât și pentru copil.

Astfel, mi-am dorit să pot da mai departe tot ceea ce am acumulat și am simțit de-a lungul anilor, să pot ajuta oameni ce s-au regăsit în situația mea la un moment dat, să pot sprijini femeia insărcinată, sănătoasă pe acest drum miraculos din viața ei. 

WhatsApp Image 2020-09-01 at 23.01.18.jp

Adina Buzescu

  • Kinetoterapeut

  • Instructor Pilates

  • Trainer Gimnastică Prenatala și Postnatală

  • Terapeut Dry Needling

  • Multiplă Campioană Națională - Atletism & Gimnastică Artistică